Watersportparadise

Flexi-teak

Flexiteek
Het gepatenteerde kunststof alternatief voor echt teak. Met meer dan 10 jaar ervaring is Flexiteek het meest overtuigende en praktische alternatief voor echt teak. Flexiteek heeft zeer hoge anti-slip eigenschappen en is gemakkelijk te onderhouden. Flexiteek is gemaakt van een speciaal synthetisch materiaal Doordat dit materiaal met een grove korrel schuurpapier geschuurd wordt, verkrijgt deze zijn uitstraling van echt teak. Het materiaal is door en door gekleurd en voldoet aan zeer hoge UV eigenschappen.

Flexiteek product informatie
Flexiteek is gemaakt van een speciaal synthetisch materiaal. Doordat dit materiaal met een grove korrel schuurpapier geschuurd wordt, verkrijgt deze zijn uitstraling van echt teak.
Het materiaal is door en door gekleurd en voldoet aan zeer hoge UV eigenschappen. Flexiteek zal in de loop der jaren wat donkerder kleuren en kan indien nodig licht opgeschuurd worden om de originele kleur te verkrijgen en weer op een compleet nieuw dek te laten lijken. Flexiteek is 5 millimeter dik en weegt 6 kilo per vierkante meter.

Flexiteek zeer slijtvastZeer slijtvast
Flexiteek voldoet aan zeer hoge anti-slip eigenschappen en behoudt deze zelfs als het dek nat is (zie test Waterkampioen)

Ziet  eruit als echte teak
Flexiteek is bijna niet te onderscheiden van echt teak. Flexiteek heeft echter veel voordelen.

Flexibel
Flexiteek is vervaardigd van een flexibel kunststof en kan in vele vormen gebogen worden. De radius van een dek kan dan ook van voor naar achter uit 1 stuk gemaakt worden (maximaal 44 meter)

Zeer goede antislip
Flexiteek is zeer slijtvast. Als dit geschuurd wordt, wordt dit eigenlijk opgeruwd en vindt er nauwelijks slijtage plaats.

UV Bestendig
Flexiteek voldoet aan hoge UV eigenschappen. Het materiaal istevens door en door gekleurd en zal dus nooit vergrijzen.
Het materiaal zal eerder donkerder kleuren wat vrij eenvoudig door middel van opschuren naar zijn oorspronkelijke staat kan worden terug gebracht.

FlexiteekVlamvertragend
Flexiteek voldoet aan zeer hoge brandveiligheidseisen Flammability Testing to AS/NZ

100% waterdicht
Doordat Flexiteek met zijn unieke profielen op hete lucht (600 graden Celcius) aan elkaar verbonden worden, creëren we hiermee een ijzersterk en voornamelijk 100% waterdicht dek. (Deze verbinding kan alleen door onze professionele dealers als Watersport Paradise gemaakt worden)


Te vergelijken
Er is niets om te vergelijken