Watersportparadise

Over ons

Watersport Paradise

Watersport Paradise Kolvenbach BV - Helmond

Watersport Paradise Kolvenbach BV in Helmond is met haar 5000m² showroom vol sportboten, motorkruisers, speedboten, waterscooters, ATV's, etcc, de plek waar iedereen die van water houdt kan dromen, hopen of kopen, in alle prijsklassen. Watersport Paradise Kolvenbach BV is door de vele merken en aantallen een unieke plek om je te oriënteren op de aanschaf van een rubberboot tot een motorcruiser. Circa 200 sportboten, consoleboten, jetboten, rubberboten, cuddy. Om alles te kunnen vervoeren heeft Watersport Paradise Kolvenbach BV voor u een ongekende voorraad boot- en jetski-trailers, zowel nieuw als gebruikt.

 

Onderhoud, service en stalling van uw boot

Natuurlijk kunt u bij Watersport Paradise Kolvenbach BV ook terecht voor onderhoud (service) en winterstalling, voor transport en export. Watersport Paradise heeft een eigen test-lokatie aan de rivier de Maas, op 25 minuten rijden vanaf Helmond, waar alle boten vooraf door onze vakmensen getest worden, waar u vervolgens een gedegen instructie krijgt en er een proefvaart met u gemaakt zal worden. Tenslotte zal aflevering plaatsvinden en kunt u onbezorgd gaan genieten van veel vaarplezier. Ook kunt u bij Watersport Paradise terecht voor: reparatie, cleaning alsmede voor de in-en verkoop, verkoop- bemiddeling en financiering van o.a. uw boot. Ook ruilen wij uw caravan, boot, scooter, auto, etc. in. Legitimatie is daarbij verplicht.

Showroom in Helmond van maar liefst 5000 m²!

Watersport Paradise Kolvenbach BV in Helmond is met haar 5000 m² showroom vol motorkruisers, speedboten, waterscooters, ATV’s , Boottrailers, auto’s, motoren, waterski’s, kneeboards, wakeboards, skivesten, rubberboten, shorty’s, bootschoenen, kleding etc. een echte trendsetter op het gebied van watersport. Het is een plek waar iedereen die van water houdt kan dromen, hopen of kopen, in alle prijsklassen. Watersport Paradise Kolvenbach BV is door de vele merken en aantallen een unieke plek om je te oriënteren op de aanschaf van een rubberboot tot een motorcruiser. Circa 150 sportboten, consoleboten, jetboten, rubberboten, cuddy’s en cruisers van o.a. Mariah, Baja, Crownline, Eurocrown, Sea Ray , Bayliner, Bavaria, Starcraft, Cresent, Gekko, Harris, Sunchaser en Pioner kan Watersport Paradise Kolvenbach BV uit voorraad leveren. Daarnaast treft u er een groot assortiment aan van waterscooters en Jetski’s van o.a. Yamaha en Sea Doo. Tevens is er een ruime keuze in Quads (ATV’s) van o.a. Eton, Bombardier en Yamaha, voor zowel jong als oud en ook streetlegal. Om alles te kunnen vervoeren heeft Watersport Paradise Kolvenbach BV voor u een ongekende voorraad boot- en jetski-trailers, zowel nieuw als gebruikt.

Openingstijden Watersport Paradise
 


Gekko Ski-Boats

Bij Watersport Paradise Kolvenbach BV kun u terecht voor Gekko Boats. Watersport Paradise Kolvenbach BV is  winnaar van de Gekko International Sales Award 2005. Gekko boten zijn zeer aantrekkelijke en leuke Waterskiboten, voor jong en oud.

Ga naar onze actuele voorraad Gekko Boats >>Bryant Boats

Bryant boats is in Amerika reeds 25 jaar zeer bekend in de boat business. Sinds 2003 is Watersport Paradise Kolvenbach BV importeur van Bryant boats, de Rolls Royce onder de sportboten, zowel in kwaliteit , afwerking als vaargenot. Watersport Paradise Kolvenbach BV is exclusief importeur voor Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Turkije.

Ga naar onze actuele voorraad Bryant boten >>


 

Baja Boten by Watersport Paradise

Baja Offshore Boten

Watersport Paradise Kolvenbach BV is winnaar van de Award tweede plaats van de International Sales Baja Boats 2004 en 2005 en als nr. 1 van 2006 en 2007! Voor de snelle jongens hebben wij het dealerschap van Baja offshore boats voor Nederland en een deel van Duitsland; de ultieme boot met een supermooie vormgeving hetgeen door geen enkel ander merk geëvenaard kan worden. Dit geldt ook qua afwerking, performance, robuustheid en snelheid.

Ga naar onze actuele voorraad Baja boten >>

Crownline boten

Crownline - Eurocrown Boats

De succesvolle boten van het afgelopen jaar, de 250 CR, 270 CR, 275 CCR, 340 CR, 315 SCR, zijn ook dit jaar weer beschikbaar maar nu aangevuld met een 340 Harddoor Cruiser en een 230 CCR. Crownline heeft een bijzonder grote keuze in sportboten van 16 tot 34 feet, met een super-look, een perfecte afwerking en natuurlijk met bijzonder goede vaareigenschappen. Tevens heeft Crownline sinds maart 2002 een in Europa gebouwde zusterboot op de markt gebracht, Eurocrown genaamd, die ook in alle maten en uitvoeringen leverbaar is.
Watersport Paradise Kolvenbach BV is sinds 2003 importeur voor Nederland en België van Crownline en Eurocrown sportboten en cruisers.


Ga naar onze actuele voorraad Crownline boten >>

 


Starcraft Boats

Sinds 2004 is Watersport Paradise Kolvenbach BV importeur voor Nederland, België en een deel van Duitsland van het merk Starcraft. Dit is een mega grote botenbouwer in Amerika met al meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van zowel polyester als aluminium boten. Door een hoge productiesnelheid kunnen wij deze boot met een totaal nieuw design zeer snel leveren. Daarom is deze boot prijstechnisch gezien een echte aanrader! Nieuw zijn de aluminium visboten.
 


Bavaria Motor Boats (BMB Cruisers)

Watersport Paradise Kolvenbach BV is tevens dealer van Bavaria motorcruisers. Dit merk levert betaalbare boten van 25-42 feet, die in Europa worden gebouwd. Het zijn snelle boten met een fraaie, gestroomlijnde romp en een modern design die zeer veel ruimte bieden. Prijstechnisch gezien zijn deze boten het beste wat er thans op de markt te koop is (met de befaamde Duitse grundlichheid).

 

Bombardier Jet-Boats

Nieuw sinds 2007 is de Bombardier Speedster 200 met een motorisering van 2 Rotax 4-takt-motoren van elk 215 pk. Deze boot biedt plaats aan 7 personen en is zeer snel en wendbaar. Ook is er dit jaar een geheel nieuw design van de Challenger 230 en is de kleine Sportster 4-tec leverbaar met een Rotax 4-tec van maar liefst 215 pk. Door de 4-takt-motoren produceren ze aanzienlijk minder geluid. Dus fun for the whole family.

 

Waterscooters en Jetski's

Europa’s grootste assortiment waterscooters vindt u in de showroom van Watersport Paradise Kolvenbach BV, met als nieuwkomers de bestsellers van Sea Doo Bombardier: de razendsnelle 2 persoons Sea Doo RXP-X (3 cylinder rotax 4 takt, goed voor 255pk / 188kw) en de 3-zitter RXT-X, leverbaar in twee kleurstellingen met eveneens een 215 pk 4-takt-motor. Deze motoren zijn zuiniger in gebruik, geruislozer en mileuvriendelijker. Nieuw voor 2009 zijn de GTX LTD en de RXT met 255 pk. Yamaha heeft wederom in haar assortiment de sterk verbeterde de VX-versie, leverbaar in 2 uitvoeringen, Sport en DeLuxe, uitgerust met een 4-takt-motor 1052 cc en 110 pk (80,9kw). Nieuw voor 2009 is de FZS en FZX met 1812 cc 4 cylinder motor, een superkoppel en 210Pk/155kW, alsmede de HO-versie met een 1060cc R1-blok motor. Beide versies zijn uitgevoerd met een carbon hull.

 

Ga naar onze actuele voorraad jetski's en waterscooters >>
Quads, ATV's en diversen

Watersport Paradise Kolvenbach BV beschikt tevens over een ruim assortiment quads, die reeds te gebruiken zijn vanaf de leeftijd van 3 jaar, in de merken, Yamaha-Bombardier, Eton etc. Ook hebben wij een grote voorraad in streetlegal-versies, te gebruiken vanaf 16 jaar met bromfietsplaatje en vanaf 18 jaar streetlegal met autorijbewijs. Verder zijn we rijkelijk gesorteerd met motorstepjes, elektrostepjes, scooters, brom- en snormobielen, etc., etc.
 

Ga naar onze actuele voorraad quads >>


Rubberboten

Watersport Paradise Kolvenbach BV heeft voor U een veelzijdige sortering rubberboten met of zonder polyester kiel, stuurconsole, buitenboordmotor of jetaandrijving. Kortom, het hele pakket van de merken Bombard, Zodiac, Brigs, Grandluxe, Talamex, Bayside, Allpa.


 

Motoren (in- en outboard)

Als officieel dealer van Yamaha beschikt Watersport Paradise Kolvenbach BV natuurlijk ook over een ruim assortiment buitenboordmotoren. Naast MerCruiser heeft Watersport Paradise Kolvenbach BV ook weer een noviteit van topklasse: de MarineDiesel inboardmotor. Deze dieselmotoren kunnen zonder aanpassingen een MerCruiser V8-benzinemotor vervangen, zonder dat u hoeft in te leveren op vermogen! MarineDiesel motoren zijn gebaseerd op de krachtpatsers waarmee de Hummers zijn uitgerust. Deze gemariniseerde Hummer-dieselmotoren zijn leverbaar in de klasse van 170 tot 400 PK! Watersport Paradise Kolvenbach BV is sinds kort de nieuwe importeur voor Nederland. Neem eens vrijblijvend contact op om kennis te maken met deze zwaargewichten, die ook leverbaar zijn met Bravo X-drives!
 


Ga naar onze actuele voorraad motoren, binnen- en buitenboordmotoren >>


 

Corsa Performance uitlaatsystemen

Nieuw in haar assortiment heeft Watersport Paradise de open-uitlaatsystemen van Corsa Performance Exhausts. Met deze uitlaatsystemen - die u elektrisch geluidsarm kunt maken - wordt uw boot niet alleen sneller, maar krijgt de snelheid een extra dimensie door het geluid van de open-uitlaten over het water. Deze toepassingen zijn geschikt voor vrijwel alle motoren, waaronder Mercury, Mercruiser, Marinediesel en Volvo Penta. Wilt u een sportieve performance, laat u dan eens vrijblijvend informeren door onze specialisten.

 

Freewheel boottrailers

Ruim 15 jaar verkopen wij al het merk Freewheel Boottrailers, dat bij ons zeer hoog in het vaandel staat qua betrouwbaarheid, duurzaamheid en perfectie. Aansluitend daarbij is ons aanbod dit jaar uitgebreid met TDS boottrailers en Jetloader jetskitrailers. Ons assortiment loopt uiteen van een laadvermogen van 500 kg voor waterscooters tot boottrailers met een laadvermogen van 4800 kg. Voor boottrailers kunt u altijd bij Watersport Paradise Kolvenbach BV terecht, die deze trailers altijd in stock heeft en deze prijstechnisch scherp aanbiedt.


 

Jobe Watersport Gear

Met grote trots mogen wij zeggen dat wij reeds jaren nummer 1 zijn als verkoper van Jobe Watersport Gear. Watersport Paradise is dan ook platinum dealer van Jobe. Dit is een hoogwaardig kwaliteitsproduct waarvan u alles maar dan ook alles in grote aantallen in onze shop aantreft. Wat ligt er allemaal op u te wachten? Waterski’s, wakeboards, parachutes, tubes in alle maten en vormen, boeien, skilijnen, shorty’s, longjohn’s, gloves, caps, zwemvesten, wet-dry-suits en oceanriders. Kortom, alles wat trendy is en wat fun brengt op het water.

 

Overige producten en diensten

Dit artikel is uiteraard te kort om alles op te kunnen noemen wat Watersport Paradise Kolvenbach BV in huis heeft. Toch willen we u nog even onder de aandacht brengen de ATV’s, in- en outboard motoren van Yamaha, de vele boot-trailers, stroomaggregaten, blatino’s, etc., etc. Natuurlijk kunt u bij Watersport Paradise Kolvenbach BV ook terecht voor onderhoud (service) en winterstalling, voor transport en export. Watersport Paradise heeft een eigen test-lokatie aan de rivier de Maas, op 25 minuten rijden vanaf Helmond, waar alle boten vooraf door onze vakmensen getest worden, waar u vervolgens een gedegen instructie krijgt en er een proefvaart met u gemaakt zal worden. Tenslotte zal aflevering plaatsvinden en kunt u onbezorgd gaan genieten van veel vaarplezier.

Namens het hele team van Watersport Paradise Kolvenbach BV hopen wij u te mogen begroeten in ons paradijs boordevol ontspanning en plezier.
Te vergelijken
Er is niets om te vergelijken